Medewerkers

De Lantearne is gelieerd aan de PKN gemeente Surhuisterveen-Boelenslaan. Voor de Lantearne betekent deze samenhang dat er sprake is van zowel commerciële als niet commerciële activiteiten en dat de Lantearne ook hier het personeelsbeleid op afstemt. Vandaar dat de Lantearne enerzijds beschikt over vaste medewerkers met een professionele horeca achtergrond en anderzijds kan rekenen op een aantal vaste vrijwilligers. Hiermee zijn we in staat om een uitstekende kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs.

Beheerder

Het algemeen beheer van de Lantearne is in handen van André Postma en Froukje Tabak. Beiden zijn al jaren werkzaam voor de Lantearne en helpen u graag bij het maken van een afspraak. Zij kunnen u goed advies geven over de mogelijkheden die de Lantearne kent. Hierbij doen we wat we beloven en zijn we eerlijk over datgene wat we niet kunnen.

Bedienend personeel

Voor de bediening en ondersteuning in de keuken kunnen we rekenen op een aantal vaste medewerkers. Dit zijn voor de bediening Ella, Tjitske, Sjoukje, Klaas en Harrie. In de keuken kunnen we rekenen op onze eigen kok Bert die ieder feest tot een waar feest maakt.